Nu måste våren vara på G!!! Idag var första dagen som jag hängde av mig jackan på en trädgren då jag jobbade hästarna, härligt!

Några av hästarna har ridits ut i skogen och de andra har jobbat på grusvägarna. Bra fantasi får man när man rider i naturen och det blir mycket sidvärtsrörelser på grusvägen!

Lutricia Mc Neal, min “ferrari” var så fin att rida idag! Grannen måste undrat varför jag såg ut som en stor “smilegubbe” smiley då jag kom galopperandes på vägen. Men när hästen är helt avslappnad och fokuserad, det känns som man leker fram på vägen, solen skiner och bra musik i mp3, då är det magiskt! Lutricia är ganska svårriden så det är en oslagbar känsla när allt går perfekt!

Treåringen som vi fått hit för inridning var jätteduktig. Johanna hängde på henne en bra stund och jag ledde runt dem, om några dagar sitter vi nog på henne…

Barnvakt har jag varit på em idag också! Till min systers son Willian som är 1,5 år. Jag var inte klar med allt i stallet så då fick han vara med, tur att han älskar djur! När vi skulle gå till lösdriften och ge stona mat fick William åka skottkärra med foderhinkarna, han kommer bli härdad…Tilläggas bör dock att skottkärran var pappas vedkärra, INTE dyngkärran, där går gränsen!!!

På kvällen åt vi alla (mamma, pappa, Björn, Issa, Elle, Mats och jag) Thaimat. Mats (min systers man) hade varit i Norberg på Elsa Andersson konditori, så det blev bakelser till efterätt, Tack Mats!