Idag har vi ridit ut flera hästar i skogen. Vi har en lång sväng i skogen som vi rider med dem minst en gång i veckan. Det är nyttigt för hästarna att komma ut i skogen. För unghästarna är det nog så jobbigt att hålla reda på sina hovar och för de äldre hästarna är det avkoppling, och för mig också! Jag hämtar ny energi i skogen…när jag varit borta eller jobbat hästarna med annat kan jag verkligen längta ut i skogen=kallas det skogsmulle????smiley

Sedan har vi en annan runda som vi rider mycket med våra hästar, och den kallas för mormors-rundan! Det är för att vi rider förbi över min mormors gård och då brukar jag alltid stanna till och ha en liten pratstund med henne! Så har jag gjort i många år! När jag red mina shettlandponnyer så visste de att vi alltid stannade hos mormor en stund och där fick de socker! Så är det bra att ha lite koll på gamla mormor, hon är 86 år och bor själv!

Mormor var ute i solen när vi kom och red förbi så Johanna tog ett fint foto på oss! Jag rider på Acindo SB.

Henke min hovslagare har varit här och skott två hästar samt verkat hovarna på fyra unghästar.

Henkes rullande smedja!

På em var det träning på Strömsholm för Lotta Björe. Vi hade lagträning med Sala. Jag hade med Lagana som hoppade med glädje, hon tyckte det var så kul att vara på träning. Övningen innehöll mycket bommar och kombinationer för att träna rytm, nyttigt. Alla var jätteduktig så det ser bra ut inför lördag då det är andra omgången av Div 1 laghoppning.

Nu ska jag ut och kvällsfodra och putsa några träns!