Nu ska jag dricka lite kaffe tillsammans med Björn och pappa, sedan blir det stallet igen för att göra klart det sista för idag. Vi måste packa alla grejer till tävlingen imorgon så då tar det lite extra tid.

Det har varit en härlig dag igen, börjar nästan bli lite tjatigt???! Nej, solsken och fina hästar kan aldrig bli tjatigt! Idag har tre hästar varit på skogstur, två hästar på lång skritt-tur på grusvägarna, sju hästar dressyrjobbade och unghästen har haft Johanna hängandes på ryggen, går hur bra som helst!

Towe och jag red sista två hästarna tillsammans, jag red Gina och towe hade Mimosa. Det är en underbar häst, supersnäll och fin att rida! Hon är laganas lillasyster.

På bilden syns Towe och Mimosa.

Imorgon är det tävling i Sala. Dit tar jag med mig Lagana, Lutricia Mc Neal och Sambalolec. Laghoppning och vanliga klasser, ska bli spännande! Tävlingen är på hemmaklubben så hoppas många kommer och hejar fram vårat lag nu!

Påfåglarna har fått vårkänslor som alla andra och står utanför stallet och visar upp sig för hästarna, och även oss tjejer….då har det gått långt när man får påfåglarna att flörta med en…!!!

Håll tummarna för Salalaget imorgon!smiley