Nu är kl 22:35 och jag är helt slut, jättetrött!!! Vi har tävlat idag och det tog hela dagen…vi åkte kl 7 i morse och kom hem 21:30…Dessutom sov jag halva natten på badrummsgolvet för jag mådde så illa och ville ha nära till toan “om ut i fall att”. När kl ringde imorse var det tungt men när jag väl var uppe gick det bra! tur att jag har Towe och Issa som hjälper till med hästarna och fixar iordning dem innan vi åker!

Tävlingen gick JÄTTEBRA!!!!! Vårat Salalag är bäst!!!! Vi kom tvåa idag och blev vinnare av våran grupp efter två omgångar (vi kom tvåa för två veckor sedan också) så nu är vi klara för finalhelgen på Hamre om tre veckor! SUPERKUL!!!!

På bilden från vänster: Lagana, Issa, Tette, Pernilla och Scarlette.

Alla i laget och alla runt omkring är duktiga. Vi är nio tjejer och fyra rider laget varje gång, men de som inte rider hjälper till och håller koll på resultat, tider, hur vi ligger till helt enkelt och HURRAR och HEJAR!!! Vi har en jättebra sammanhållning, peppar varandra osv, det kommer man långt på. Sedan har vi hästskötare, hästägare, föräldrar och sambos som alla är lika delaktiga, ni ska bara veta hur bra vi har det!!!smiley

På bilden min kompis och lagkamrat Pernilla Dannberg och Scarlette.

Jag red LAGANA i laget och hon var felfri i både grundomgång och omhoppningen! Sala gick till omhoppning med två andra lag.

LUTRICIA och SAMBALOLEC var också med och hoppade bra. Lutricia var placerad på nionde plats i 120. Mer utförligt under tävlingsresultat på hemsidan.

Nu ska jag ta en dusch och SOVA!!!!!