Härligt väder var det igår, känns som riktig vår!

På fm var jag hem till Anita och tränade med Lagana och Lutricia. Vi red över mycket bommar och studs serier, jättenyttigt!

Unghästarna fick ta det lite lugnt eftersom de ska tävla idag(onsdag) och hoppade i måndags, de fick gå på skogstur! Så härligt i detta väder! Sedan har det rullat och myst i hagarna…

Eftersom det inte riktigt torkat upp i hagarna så var det några leriga ben/hovar att tvätta av när alla kom in…jag HATAR lera! Lite städning blev det också, Towe har gjort så fint i täckeshyllornasmiley

På kvällen eldade vi skräp! Vi hade ett regält berg med fodersäckar och annat brännbart. Bella och jag är riktiga “pyromaner” så jag hade sparat allt skräp tills hon skulle komma, så vi kunde ha lite kul! Även mina vinterhandskar som jag slitit ut under vintern fick brinna upp…men jag tror min mamma är värre än oss, hon släpade till och med ut en gammal fotölj som fick brinna upp!!!smiley