I fredags kväll fixade Björn och Helen grillmiddag åt oss alla, det var supergott! Bra uppladdning inför tävlingen! Helene äger “fina Amoorina” och fixar alltid middag åt oss kvällen innan tävling, jag ska nog tävla Amoorina varje helg tror jag…!!!!smileyEn god öl slank det också ner till middagen!

Jag var över till Anita Sande på fredagen med Samba och hoppade lite gymnastikövningar, det är nyttigt! Anita är en riktigt bra tränare! Min hund Molly gillar också Anita, hon tyckte Anitas knä var en bra plats för en stor schäfer, Molly har inte förstått att hon inte är en liten knähund!

Igår lördag så var det tävling på Hallsta Ridklubb. Jättebra tävling! De hade gjort så fint i ridhuset, målat nya fina hinder och smyckat dem med blommor och till och med en mjukisorm som slingrade sig runt en bom som var klädd i leopard tyg, ett riktigt djungelhinder! Det var nyttigt för unghästarna, dessutom i ridhuset där jag ridit hela vintern, helt plötsligt var det sig inte likt, det noterade Acindo SB!!!

Jag hade med MIMOOSA (LAGANAS lillasyster) på tävling för första gången, hon var helcool och tyckte det var jättekul! I första 1 meter hade hon 4 fel, i den andra hoppade hon felfritt!

På bilden är MIMOOSA

SAMBALOLEC gick bara 120, hade TYVÄRR ett nedslag, men var snabbast av alla…vi blev placerade i alla fall, men det är alltid roligare att vinna, speciellt när rundan var kanonbra, två sekunder snabbare än den som vann…

ACINDO SB var felfri i 110 och gick sin andra 120 med 8 fel, bra runda.

AMOORINA var jättefin, hade ett nedslag i 110, och var sedan FELFRI i 120!!!! Hon hoppade så brasmiley

GINA var felfri i både 1 meter och 110, hoppade runda fina språng!

GINA och Matilda

Så det var en mycket bra tävlingsdag igen! Eller vad tycker ni???