Igår var jag på Skästa och tävlade MIMOOSA. Perfekt med unghästtävling mitt i veckan.

Jag måste säga att MIMOOSA är en helt otroligt snäll häst!!! Ibland blir jag riktigt varm i hjärtat när jag jobbar med hästarna och MIMOOSA värmde mitt hjärta idag!

Hon tävlade sin första tävling i livet i lördags på Hallsta, igår var det så den andra. Jag åkte helt själv med henne, och det gick galant! Lasta ur, veterinärbesikta, sadla, rida fram och hoppa fram, inga problem!

Hon gick först 1 meter FELFRITT!!! Det var ganska tittiga hinder men hon rör inte ens på öronen, bara hoppa som gäller! Så hon fick debutera 110. Då var det vatten matta med och kombinationer var det i båda klasserna. Hon hade 4 fel, ett pet!!! Går stadigt i balans, rätt galopp, bjudning, vad mer kan man önska, och det på hennes andra tävling!!!

MIMOOSA har ett bra psyke! Hon lägger enerig på rätt saker och när jag ledde runt henne mellan klasserna och latsade i och ur så är hon som en hund, en snäll väluppfostrad hund!!!

De andra hästarna har trimmats i dressyr idag och känns fina. Unghästen Bisque har Johanna galopperat lös på nu, duktig!

Några hästar har fått nya skor av Henke idag.

Efter tävlingen åkte jag ner till Strömsholm på kvällen och hjälpte min kusin Malin med hennes 3 åring Cleoo. Vi var med på träning inför 3 årstestet, det gick bra.

Nu ska jag ut och hoppa ett gäng hästar här hemma i solen, på em är det lagträning för Lotta Björe på Strömsholm.

Det är full fart hela dagarna!!!