Vilket härligt väder, strålande solsken hela dagen!!!smiley

Nio hästar har hoppat idag och alla har varit duktiga! Det är helt underbart att kunna sadla hemma och rida ut på vallen och hoppa hemma!!! Ni anar inte hur skönt det är att slippa åka med alla hästar till ridhuset??!!!

Issa har varit ledig idag så allt har rullat på med hästarna. Stackars Johanna var hos tandläkaren i morse och blev soffliggandes hela dagen, inte kul med tandläkarskräck och lugnande tabletter…vi saknade dig idag!

På em hade vi lagträning för Lotta på Strömsholm. Jag hade med LAGANA. Hon var pigg och glad som vanligt. Vi hoppade ganska svåra linjer och även vattengravarna. LAGANA skulle hoppa dem baklänges om jag bad henne, skönt med en häst som hoppar alla slags hindersmiley Hon känns jättefin inför helgen när vi ska tävla på Hamre. Alla andra i laget gick det också bra för så det visar sig på lördag efter förklassen vilka fyra som kommer rida laget.

Nu ikväll har vi grillat (eller rättare sagt Björn, tur att man har en snäll sambo!) riktigt trevligt, mycket prat blir det runt bordet…!!! Pernilla Dannberg och hennes kompis Mikaela bor hos oss hela helgen (och hennes häst) det är riktigt kul! Imorgon blir det frukost på Markan i Strömsholm har vi bestämt, nästan hela gänget här ifrån Bäcktorp!