Då sitter jag vid datorn och ska försöka uppdatera lite fast mitt huvud snurrar…jag har ramlat av en unghäst på tävlingen och fått hjärnskakning! INTE ROLIGT!!!! Ska ta det lugnt så jag blir bra snabbt…

Kunde tyvärr inte tävla idag och inte vara med i vårat lag. Igår kom vi femma, vi hade otur. Började med 1 tidsfel för Mariam, 5 fel för Angelica, 4 fel för Michelle och Lagana och jag var felfria. Idag kämpade tjejerna på och jag har fått rapporter hem till soffan, de kom trea idag tror jag, sammanlagt efter båda dagarna blev Sala totaltrea…första utanför elitserien i år igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagen började bra igår i alla fall…red LAGANA och LUTRICIA MC NEAL i förklassen till laget på 130 höjd. Båda var felfria, bra rundor!

Lutricia Mc Neal på bilden ovan, LAGANA på bilden under

Red LAGANA i Sala laget, var felfri

Sedan hoppade jag 115 klassen på den suveräna tidshoppningshästen SAMBALOLEC och vi vann!!!!!! Ännu roligare var att tvåa kom min uppfödning REMINA SB med Ulrika Svensson!!! Superkul!!!