Jag har helt fantastiska tjejer i stallet som hjälper mig när jag är dålig! Hästarna rids för fullt och jag kan bli frisk snabbt hoppas jag!

Ni är helt fantastiska!!! Issa, Johanna, Matilda, Towe och min granne Hanna som kommer hit och hjälper till TACK NI ÄR GULD, det ska ni veta!!! Lär ju bli en stor tårta jag får bjuda på nu…smiley

igår var jag in till akuten och kollade mitt huvud. Eftersom jag har sådan yrsel så känns det inte som vanlig hjärnskakning, och så är det ett tryck vid örat på den sidan jag slog i huvudet. Som tur är ingen blödning (och heller ingen hjärntumör…) Balanscentret har fått en smäll och kristallerna som sitter i örat, därför har jag sådan yrsel. Men för att bli bra ska jag provosera fram yrsel ( vilket inte är så svårt, men obehagligt) så att allt hittar sin plats igen. För att inte bli så yr och illa mående ska jag äta åksjuketabletter, samt röra på mig! Bye bye sköna säng!!!

Här följer lite bilder från dramatiken…. Tur att jag hade en helt ny hjälm!!!!!

Det här är sådant som händer i vår sport…