Då var det ett helt år kvar till nästa tävling i Falunsmileyjag kan inte nog skriva om hur bra jag tycker den tävlingen är! Fin stor bana och framhoppning. Fin hinderpark, trevliga dalmasar och dalkullor!!! Stugby intill tävlingsarenan, så man kan bo riktigt bra också. Vi har haft så trevligt! Vädret var dessutom på vår sida så solbränna har vi fått också!

På bilden är det Lagana som hoppar Grand Prix 150

Tävlingsmässigt var det en “stolpe ut” helg. Men med tanke på att unghästarna inte tävlat på fyra veckor, de andra på tre veckor och jag som slog i huvudet ordentligt för tre veckor sedan så kändes det riktigt bra! Det blev en riktig “komma igång tävling”

Hästarna har varit jämna och ridningen har kännts jättebra. Sedan fick jag gå och vila mellan rundorna för det känns att jag blir trött i huvet och då måste jag lyssna på det. Matilda, Dick och Issa har fixat med hästarna, Björn har lagat mat så jag har kunnat focusera på ridningen. Tack gänget!!!

På bilden: Lagana 150 klassen

GINA var helgens stjärna, tre priser på tre starter! Hon var felfri i 110, debuterade 120 med ett nedslag (fick pris då det bara var tre nollor i klassen). Gick 120 dagen efter och var felfri!!! Första utomhustävlingen och första meetinget så hon var jätteduktig!

ACINDO SB var felfri i 110, gick sedan tre 120 klasser med nedslag men hoppade bra. Det var även hennes första utomhustävling och första meeting så hon skötte sig mycket bra!

AMOORINA hoppade 110 och tre 120 med resultatet 4+4+8+4, första meeting även för henne så det var ett bra resultat!

På bilden är det Sambalolec som hoppar 130 klass. Hon hade också en bra helg med resultatet 4+4+12+4+4 fel, hon hoppade 120, 120 och tre 130. Riktigt bra i de två sista 130 rundorna!

LAGANA gick tre stora klasser, 140, 150, 150. Det var första gången hon gick in i så stora klasser på en gång. I 140 blev det ett nedslag. I 150 på lördagen hoppade hon superfint på hinder ett, två, rev sedan trean och fyran. Hoppade resten av banan superfint och petade tyvärr sista hindret. I Grand Prix klassen på söndagen var hon alldeles för överladdad. Hon gick sista klassen alla dagarna och laddade upp för mycket. Hon vill så mycket den hästen så det brinner lätt mellan öronen när det väl är hennes tur att få hoppa. Lite besviken var jag allt på fem nedslag när hon hoppadeså bra på de hon inte rev. Men kapaciteten finns där så det är bara att tävla vidare så blir det nog bra! Trekombinationerna i båda 150 klasserna hoppade hon galant!

LUTRICIA MC NEAL gjorde en bra tävling. Gick 130, 140,140,140 med 4+4+8+4 fel, kändes så fin! I sista 140 kändes det som vi var inne och lekte runt och jag kunde göra alla snäva svängar! Härliga häst!

Kul också att det gick bra för Ulrika och Remina SB, och för min granne Hanna på Wildeman! Även för Michelle och Alexandra från Sala!