…och självklart kom det en ordentlig skur när jag var ute och red CAHLUA. Vi blev som dränkta katter!!! Kolla det mörka regnmålnet bakom oss, boven till allt…

Alla hästar har ridits mormor rundan idag, HÄRLIGT!!!! Jag trodde att de som tävlade i helgen skulle vara lite lugna idag, men icke! Bock och bus så det stod härliga till!

Johanna och Acindo SB galopperar fram över ängarna! Det så härligt att rida ute nu när allt blommar och växer, det luktar så gott!

Veterinären var här idag för vi skulle kastrera min ettårs hingst. Tyvärr gick inte det för hans kulor var för små så vi får vänta till i höst..han blev nog lycklig!!!

I helgen skulle CORTINA ha fölat. Tyvärr gick inte det så bra. Fölungen låg felvänd och kom inte ut som den skulle. CORTINA klarade sig och mår ganska bra nu men fölet dog tyvärr. Så grymt kan det vara ibland. smileyMamma, pappa, min bror, Towe, Johanna, Anne och veterinär Emma gjorde alla vad de kunde för att det skulle gå vägen men tyvärr. TACK TILL ER ALLA för att ni kämpade!

Vi får glädja oss åt RANTADOUS fina stofölsmiley