Idag är det fullt upp. Har haft en kund som provat LOOKINO SB, det gick bra. Alla andra hästar ska ridas, jag har tre kvar nu efter lunch… Sedan ska fem hästar schampooneras, alla grejer packas till tävlingen och ikväll åker jag till Norrköping för att tävla torsdag till söndag!

LAGANA och LUTRICIA MC NEAL går stora rundan. SAMBALOLEC lilla rundan, AMOORINA/ACINDO SB unghästklasserna. Det ska bli jättekul!

Skönt att jag packade allt hö och annat foder redan igår…den här gången gjorde jag det enkelt för oss och åkte till grannen och köpte småbalar med hö! Inget packande i sopsäckar idag! Gissa om tjejerna gillar mig just nu…smiley

Kommer få min nya fina tävlingskavaj idag från Strömsholms Sadelmakeri! Den är mörkbrun och kommer matcha de nya schabraken, och den nya hjälmen! Bilder kommer efter helgen!

Miras valpar växer och mår finfint! De har varit ute idag i det fina vädret. Molly tar “barnvaktsuppgiften” på allvar, hon älskar valparna, och de henne!