Idag har varit en ganska lugn dag. De flesta hästarna har bara gått i hagen och haft det bra. Det är viktgt att de som tävlat en helg får återhämta sig lite i kroppen och huvet. Igår var de alla ute i skogen på en lång tur, och idag bara hagen. Acindo SB och Amoorina ska ta det lugnt hela veckan. De har gått två meetings på rad nu och gjort det jättebra. Så nu måste de få smälta allt mentalt, nästa tävling för de blir 12-13 juni.

Anita Sande hade pay n Jump hemma hos sig idag igen, Jag var där med GINA och CAHLUA, det gick jättebra. Båda hoppade alla hinder utan problem, även stora vattenmattan. De ska tävla på lördag, så det var bra att hoppa en riktig bana på gräs idag. Johanna var med och hoppade sin häst, hon ska också tävla på lördag.

Lastbilen och trailern är högtryckstvättade, skönt när grejerna är rena, jag hatar skitiga saker! Molly och Mira hjälpte till och var så nöjda med resultatet!!!