Idag har det blivit en resa till Norrköping igen…kan den där vägen i sömnen nu tror jag! smiley Var ner till Vij Gård med tre hästar som ska gå där på bete. Det är LADY LOVE SB (två år e:Looping-Rastell), LADY LOOP SB (ett år e: Looping-Rastell) och vårat avelssto CORTINA (född 98 e: Cortuz-Cortez) även min ettårshingst LORD LOOP SB (Looping-Cortuz) är där på bete. Stina har så mycket bete där nere så det passade bra att mina hästar kunde komma dit då jag inte har så mycket bete hemma. Min snälla granne Mats körde lastbilen, skönt att få med alla på en gång! Alla gick så snällt in i lastbilen, utom LADY LOVE…det tog 45 min…men in kom hon till slut! Sedan skulle hon inte gå av lastbilen…men det gick det också! De andra gick ut på en gång. Så Lady Love kallas nu mera för ÅSNAN!!! Betet var jättefint! Stooooor hage med massa gräs, ett paradis!smiley