Igår var det träning för Lotta Björe. Jag hade med mig LAGANA och LUTRICIA MC NEAL. Båda ska tävla nu på strömsholmstävlingen torsdag till söndag. Det ska bli så roligt att få rida in och tävla bakom slottet på mina stjärnor!!! Äntligen är det dax!.

Träningen var jättebra med mycket lydnad, teknikträníng osv. Hoppade studs och räcke samt oxer med bom före och efter hindret. Det är bra för att träna hästens språngkurva bl a. Det känns jättebra inför tävlingen!

På kvällen åkte mamma, pappa och jag med RANTADOU och hennes föl till GURRESTA hingst och seminstation. Det är dax att betäcka om henne. Hingsten vi valt heter CARESSINI L. Han är sju år, skimmel och efter HOLSTEINS bästa hingstar CASSINI-CARETINO. När jag jobbade på HOLSTERINER VERBAND 97-98 så var det mina två favourite hingstar! Så att ha de två i en och samma hingst nu och betäcka Rantadou med, kan inte bli bättre!!!

Han står uppstallad hon Björn på Gurresta så det var kul att få se honom !

Se mer info om Caressini L på www.fremesholsteiner.com