STRÖMSHOLMS TÄVLINGEN har nu börjat! Tråkigt bara att det regnar, det är så mycket vackrare på Strömsholm när solen skiner…Det känns lite som hemma plan, jag bor bara 1 mil från Strömsholm, så många jag känner är där och tittar. Det tycker jag är kul!smiley

Niklas Arvidsson vann både 130 och 140 klassen idag! Det är bara att lyfta på hatten, han är otroligt duktig.

LAGANA och LUTRICIA MC NEAL har skött sig utmärkt idag. Ett nedslag var. Lutricia gick 130, vi rev sista hindret, kanske att jag la henne lite stort så hon därför rev bakbommen. Hon hoppade jättefint annars. Lagana hade ett pet i 140 klassen. Precis när jag ska starta tar regnet i ordentligt, lite synd för det stör alltid lite. Men hon hoppade enkelt. Hoppas bara att det slutar regna snart så inte slottsbanan blir så “svampig” som den lätt blir om det kommer mycket regn…fast det är grått utanför fönstret.smiley

Miras valpar har blivit vaccinerade, besiktade och chipmärkta idag. Alla friska och välutvecklade! Jag tycker det är lite otäckt när veterinären chipmärker dem för nålen som man sticker in och trycker i chipet genom är stor. Fast lite mindre än förra året, nu var de mer anpassade för hund, förut hade man samma som för hästar….liten hundvalp mot stor häst…humn…