LAGANA hoppade helt superbra i 150 klassen på strömsholm idag!!!smiley Ett nedslag på femton språng…och två tidsfel. Det var en tidshoppning som var kval till söndagens stora Grand Prix. Det kändes så bra hela banan runt. En svår linje längs ena långsidan med oxer till räcke med vattenmatta vidare till oxer, vi rev vattenmattan (som många andra) trekombinationen hoppade hon fantastiskt! Det var bara två felfria och en med ett tidsfel, på 41 starter så det var inte helt enkelt. Vi kvalade till finalen på söndag! Det ska bli kul att rida den, det blir det största vi gjort, så håll nu alla tummar för oss så ska vi göra vårt bästa!!!!!

Kul när många kom fram efteråt och berömde Lagana och mig för de tyckte det var så bra! Då blir man stolt!

Lutricia hoppade nästan för bra idag i 140 klassen, hon överhoppade sig och hoppade inte riktigt ut sprången på tre oxrar så hon rev bakbommarna. Jag saktade även av och gjorde en volt före trekombinationen för att samla upp henne, hon hoppade sedan den jättefint och de sista två oxrarna. Så det blev en del tidsfel pga min volt men ibland är det bättre att tänka långsiktligt istället för att bara pressa på. Hon får hoppa 135 klassen imorgon kväll.

Nu ska jag rida två hästar och tjejerna två var, det blir mormors rundan. Kvällen blir sen men solen skiner så det blir skönt med lite skogsridning nu!!!