Lite sovmorgon idag, det var skönt! Lutricia Mc Neal skulle tävla sista klassen idag som var en 135 hoppning och den började kl 19:30. Hon hoppade riktigt fint idag. Mer avslappnad än igår, jag hade bättre galopp också. En rivning in i kombinationen, annars var allt klockrent. Fast det räckte till placering, vi kom på tionde plats! Alltid lika kul att få en rosett!

Jag har hoppat alla mina unghästar idag också. Skönt när man tävlar på hemmaplan så hinner jag med alla hästar hemma också! De som har hoppat idag var MIMOOSA, GINA, CAHLUA, AMOORINA, ACINDO SB och SAMBALOLEC. De fick träna lydnad och styrka, nyttigt! Alla var jätteduktigasmiley Issa har även hoppat LOOKINO SB, de hoppade en liten studs och en enkel bana, de var så duktiga! Tack Towe, Issa och Matilda som hjälpte till att rida fram, sadla hästar osv så allt rullade på.

LAGANA har jag trimmat lite på marken idag, mjukat upp henne i kroppen osv inför den stora uppgiften imorgon…Tänk att vi ska hoppa Strömsholms Grand Prix!!! Jag har haft det som en dröm i många år. Har ju varit och tittat på tävlingarna där sedan jag var liten och verkligen beundrat alla duktiga ryttare som hoppat den stora klassen. Hindrena är ju jättestora! och nu ska jag göra det…lite pirrigt är det allt! Jag kommer göra mitt bästa så får vi se hur långt det räcker, vi har ju tagit oss dit i alla fall!