Jag är så stolt över min lilla häst! (Lagana är bara 163 cm…)Vi har hoppat Grand Prix på slottsbanan på strömsholm och det kändes bra! tyvärr föll några bommar, men många låg kvar! Det är lätt att glömma allt som var bra när man inte är felfri, och bara tänka på varför man rev? Det var svårt idag, och bara två ekipage var felfria i grundomgången.

Hur kändes det då denna dag? Jo, riktigt bra! När jag gick banan så släppte den mesta spänningen, för det kändes inte som hindren var höga hus (även fast de var det…!) Lagana var jättefin på framhoppningen. Jag pratade lite med Peter Eriksson när vi red fram, och han gav mig goda råd om hur jag skulle rida banan. Det kändes skönt att få en analys av honom, han som är så duktig! Tack Petersmiley

Det var en härlig känsla att trava in på banan, mycket folk var det i publiken också, kul! Första hindret var ett stigsprång som vi tyvärr rev, ingen grov rivning, hinder nr två var muren, stor som ett hus…hoppade Lagana galant. Trean var ett räcke som man var tvungen att hoppa lite lungt för det var bara 20 meter fram till en stor riktigt parallel oxer, det blir fem korts galoppsprång. Rev frambommen på oxern som många andra också gjorde. Efter det var trekombinationen som Lagana hoppade strålande, rörde inte en bomsmiley Vänstersväng till trippelbarr och efter den plank som var maxhöjd 155cm, hoppade Lagana jättebra. Efter det gällde det att hålla galoppen upp till ett räcke, där hade jag lite dålig galopp så bommen föll, sedan fyra galoppsprång till tvåkombination, hoppade felfritt i den. Även de två hinder efter samt stora vattengraven hoppade vi felfritt. Sista hindret var ett räcke på 155 som Lagana petade, vi kom bra på det men jag tror hon hade lite mjölksyra så det fattades det lilla sista. Som sagt, inga stora misstag, nästa gång har vi massor med rutin efter idag och jag vet att min lilla häst är en GRAND PRIX HÄST!!!