Som tur är blev jag “utsläppt” från sjukhuset på förmiddagen samma dag som Issa tog studenten! Det ville jag inte missa! Och sådan tur de hade med vädret den dagensmiley Issa var så lycklig och jättefin i sin klänning.

Mamma körde hennes klass med traktorn när det var dags för “paraden “runt Hallstahammar! Lövad och fin ! Sedan var vi hemma hos Issa där det bjöds på jättegod mat. Rostbiff och potatisgratäng, sallad och annat gott! Tårta efter det, fanns hur mycket som helst. Mycket folk var det också!

Igår lördag fyllde min Björn år!!! Dagen firade vi med att åka till Norberg och äta middag på Engelbreckts Värdshus och bakelsefrossa på Elsa Anderssons Konditori! Björn ville göra en utflykt och hela familjen var med, vi hade så trevligt! Måste lägga in lite bilder på den goda maten…

Goda förrätter….

Mamma med varmrätten, oxfile med champinjoner och god sås…

Björn och jag! tyvärr har jag ingen bild på våra bakelser som vi frossade i oss senare…men gott det var det!!!

Idag är det bara regn, regn och åter regn…så tråkigt…Björn från Gurresta har varit här med muslifoder idag, så det blev frossa i cocosbollar som han hade köpt med sig! Alltid lika uppskattat!!!

Sedan körde vi iväg mina tre treåringar LOOPEZ SB, CARLINA SB och LOOKINA SB på nytt bete hem till Matilda i Strömsholm. De har ätit upp hagen här hemma så det var jättebra att Matilda hade en tom hage där de kan gå. Massor med gräs och stor hage..tar nog ett bra tag innan vi hämtar hem dem! Shettisen Knubbe fick också åka med, så nu har han åkt lastbil för första gången i sitt liv! Ingenting är försent, man blir aldrig för gammal!!! Knubbe åker lastbil för första gången när han är 30 år!!!!!