Äntligen!!! Idag kom solen fram!!!! Skönt för tjejerna att få en dag med solsken och blå himmel när de rider och fixar med hästarna. De är så duktig allihopa! Idag blev det dressyrträning för de flesta hästarna och jag stod på backen och instruerade. Det är kul att se hästarna jobba från sidan också, och så är det lätt att hjälpa tjejerna när jag vet precis hur hästarna är att rida!

Själv är jag fortfarande jättestel och öm, har ont i vänsterfoten som blev ordentligt tillstukad, får bara på mig foppatofflor än så länge! Har börjat smörja in de stela musklerna med hästliniment…de hjälper mycket bra!!! Så snart börjar jag väl gnägga som syrran sa idagsmiley

Tack Johanna, Issa, Bella, Towe och Matilda för att ni hjälper mig!

Idag har Björn och jag varit en sväng till Borgåsund och fikat med min kusin Malin, hennes familj, min syster och lilla William! Fint cafe vid mälaren och sol ,så det var mycket trevligt! Igår var vi hem till Anita och fikade, åt sedan pizza med vår kompis Marcus och fikade hos grannarna på kvällen. Inget ont som inte har nåt gott med sig, nu hinner jag ju träffa kompisar som jag inte gör annars då jag bara rider hela tiden….

Bilder från idag då William och jag tittade runt på alla båtar…

William fick syn på en båt!

Så då var det bara att följa med till båten!