Midsommarhelgen här har varit underbart bra! Vi var hemma på midsommarafton och hade fest! Min kompis Pernilla Dannberg med familj har varit här över helgen så vi har firat midsommar tillsammans. Mycket trevligtsmiley Vi har ätit god mat och spelat kubb! Björns mamma har också varit här och hälsat på i några dagar.

Pernilla tävlade fredag-lördag på Skästa med sin nya häst. Det är en femåring som heter SKYWALKER och är efter Orame-Irco Marco. De började med att hoppa felfritt i 110. Planen var att debutera 120 om det kändes bra i 110, självklart blev det då debut! Och de var felfria!!! På lördagen hoppade de 120 igen och gjorde en nollrunda igen!!! Jättefin häst kan jag lova! Så nu har Pernilla redan två kvalrundor på Skywalkers Breederskval avklarade! GRATTIS PERNILLA!!!

Kolla vad han hoppar, hindret är 120…

Pernillas dotter Nikki har en ny favourite i vår hund Molly! Molly och Nikki har lekt och haft roligt. Som Nikiki sa till oss: ” Molly tycker om mig, och jag tycker om Molly”

Kompisarna…