YES!!!! Min fot vill också hoppa så den gör inte så ont längre!!! Jag har ridit med mina vanliga skor idag utan stödbandage och det gick jättebra! Det jag var mest orolig för var att det skulle göra ont i landningarna efter hindren men det gick bra!!! Har varit hos Anita och hoppat bana med hästarna. De var duktiga!

Jag har även varit till Strömsholms Sadelmakeri och hämtat ett par nya fina läderridstövlar. Mycket mjuka och sköna redan från första stund. De är av märket Treadstone. Strömsholm Sadelmakeri sponsrar mig och de har mycket fina grejer för både häst och ryttare.

Vädret vi har nu är ju helt fantastiskt!smiley Här kommer lite bilder från dagens träning…

SAMBALOLEC

SAMBALOLEC

ACINDO SB

LUTRICIA MC NEAL

CAHLUA

LAGANA

LAGANA

LAGANA

Det är Towe och Issa som har tagit alla fina bilder!

Jag vill även passa på att säga att jag tycker det är kul att så många lämnar kommentarer till min Blogg! Det gillar jag! Fortsätt med det!smiley