Imorse gick vi upp kl 05, för att vara i ridhuset kl 06, och jag som inte är en morgonmänniskasmileyhelt fel yrkesval egentligen eftersom allt som har med hästar att göra ska ske så tidigt som möjligt på dagen…men när man väl kommer igång så är det ganska bra, vacker soluppgång imorse…!!!

Jag har hopptränat Lagana, Lutricia och Amoorina för Anita. Gick jättebra. Så har jag även hoppat Samba, Gina och Acindo SB, de ska alla tävla i Karlstad nu i helgen. Det ska bli jättekul att åka dit! Första riktiga inomhustävlingen. Issa och Matilda följer med som hästskötare och vi ser vekligen fram mot denna helg!

Det är mycket att fixa med innan man kommer iväg på en stor tävling. Packa alla saker, foder, se till att allt är tvättat och rent, även mina egna kläder…åka och köpa hö i smålbal av grannen (enklare att packa med, vi har bara storbal hemma) handla all mat till oss tjejer att ha i lastbilen. Och så har jag klippt fyra av hästarna som ska medsmileyLagana, Samba, Amoorina och Lutrica är nu korthåriga och fina! Rida de andra hästarna…mina tre 3 åringar är jätteduktiga! Carlina har dessutom fått skor på framhovarna idag för första gången, hon är så ömfotad så hon kan inte gå barfota som de andra två.

Så idag känns det som att dagen aldrig tar slut…dessutom blev jag sparkad av en av hästarna på axeln när jag borstade frambenen. Hon sparkade förmodligen efter knott under magen, men träffade min axel när jag satt på huk, jäklar vad ont det gjorde, hann inte ens fatta vad som hände förens jag låg på stallgången, hon sparkade omkull mig till och med. Så nu har jag en blå axel och lite ontsmiley

Imorgon är en ny dag…..!!! smiley