Tävlingarna i helgen gick bra. På lördagen tävlade CAHLUA, GILDA och SAMBALOLEC. Det kändes lite konstigt att tävla ute på gräs igen efter två inomhustävlingar! För SAMBA var det kval till Globen. Vi hade tyvärr ett nedslag så det drog ner poängen och ingen Globentävling i år.

CAHLUA var jättefin och hoppade dubbelnolla i 110, i 120 hade vi ett nedslag. Samma resultat för GILDA. Hon gjorde sin första start i 120 och hoppade på ett övertygande bra sätt. Ska bli så spännande att se hur hon kommer utvecklas!

På lördagen när vi kom hem så var hela stallet färdigmockat och fodrat, skönt! Matilda var med mig på tävlingen, Issa, Towe och Johanna var hemma och fixade allt. Min kompis Pernilla Dannberg hade också kommit hem till mig med sin fina häst SKYWALKER. Hon bor i Tierp och på söndagen skulle vi åka tillsammans och tävla i Kumla, lite långt för Pernilla att åka över dagen så hon kom hem till oss dagen innan och sov över. Så när vi kom hem var det bara att lasta ur hästarna, ta han dom dem, springa genom duschen och så åkte vi hela gänget till La Torre i Hallsta och åt jättegod middag!

På söndagen tävlade vi våra femåringar som har kvalat till Breeders. Tävlingen var inomhus i kumla, perfekt sista tävling innan det är dax att åka neråt till skåne. Jag har tre hästar med, Pernilla en så vi lastade alla fyra i min lastbil och drog iväg! Pernilla var chafför, en annan måste ju ta och fixa körkortet…

Pernilla som kör lastbilen!

Våra femåringar var jätteduktiga!!! Alla fyra var felfria i 120 klassen!smiley så de fick debutera 130. Vi tycker att det är bra inför Breeders, att de har kännt på lite höjd och den här 130 banan var ganska svår måste jag säga. Trekombination och knepiga linjer och tittiga hinder. Alla fyra var jätteduktiga. ACINDO SB hade ett pet, jag tar på mig det. När jag närmade mig hinder nr två som stod ur sväng ser jag hur en banpersonal går fram bakom hindret och det gjorde att jag blev lite passiv i galoppen, man vill inte gärna hoppa över folk. Det är tyvärr sånt som händer, inte lätt att stå på banan en hel dag och han hann undan men men …ACINDO hoppade hela banan strålande! Vilken häst, jag är så glad för henne! Hon fick pris för det var ingen felfri unghäst. De andra två var duktiga och hoppade bra med några nedslag, inget att säga om. Det känns jättebra inför Breeders och de är trots allt bara fem år! Pernilla var jättenöjd med sin häst så det blev en lätt resa hemåt igen! Björn var med och hjälpte oss, och även Towe och Issa.

När vi kom hem så hade Matilda och Johanna fixat klart hela stallet och tagit in hästarna, så skönt!!! Tack alla snälla duktiga tjejer i teamet här i Bäcktorp! Johanna hade även hon varit iväg och tävlat sin häst och kom hem med en blågul rosett från den ena klassen! Grattis!