Idag fyller min farfar år. Han är nu 87 år gammal men ung som en artonåring i sinnet!!! Han är frisk och kry, helt klar i huvudet och har full koll på oss alla. Han bor själv och sköter alla vardags sysslor på egen hand, och kör bil! Hoppas att jag får vara så pigg när jag blir gammal….

Igår var det tävling i Heby. Mycket starter och jag red alla tre klasserna så dagen blev lång. Bra gick det även om det var mycket fyra felsrundor, men en bom trillar så lätt. Jag gjorde åtta starter, fem rundor med ett nedslag och tre felfria. SAMBALOLEC hade ett nedslag i 120 men det blev pris i alla fall! GILDA gjorde sin första felfria 120 och fick pris!!! För de flesta tävlingshästarna är det nu vila i några veckor, bara SAMBALOLEC och LAGANA går en tävling till innan de också får vila.

Fina GILDA “in action”

Idag var det en halv lugn dag. Det kändes tomt i stallet då inte vår praktikant JESSICA var här. Hon hade tre veckors praktik och de är slut nu tyvärrsmiley VI KOMMER SAKNA DIG JESSICA!!!!!