Försökte blogga i lastbilen på vägen hem från trollhättan igår kväll, men det ville inte mitt mobila bredband, GRRRRR!!!!! Resan hem gick bra och ett tips åt alla er andra som är ute och åker mycket efter våra vägar-Bästa kaffet finns på 7eleven, så gott!!!!

Hur gick sista tävlingsdagen, jo ganska bra. SAMBA gick till omhoppning i 125 men hade där två nedslag tyvärr. LAGANA hade också två nedslag i 145 klassen, men det var en riktigt bra runda måste jag säga. Lite besviket att inte sätta nollan men man måste lära sig att vara nöjd fast bommar trillat. Banan var riktigt tekniskt svår, det tyckte de flesta av oss. Jag har nog aldrig ridit så teknisk svår klass bana. Segrade gjorde Emma Emanuelsson som ensam dubbelnolla! Grattis Emma!

Hinder nr ett stod i hörnet mot kortsidan på lång anridning så man hoppade snett mot kortsideväggen, vände sedan halv igenom tillbaka direkt och hoppade tvåan ett räcke mot långsidan. Sedan lång mjuk båge till trean oxer som hoppades snett igenom mot långsidan, hinder nr fyra stod på kortsidan snett mot nästa långsida. Åtta galoppsprång på båge till kombination trippelbarr-räcke(ett galoppsprång) som kom väldigt snabbt från spåret och hoppades snett mot nästa långsida, direkt högerbåge igen sex eller sju galoppsprång till oxer på kortsidan. Högersväng snett igenom på plank, sedan tre lite korta galoppsprång till oxer följt av fyra galoppsprång svag båge framåt till räcke. Galoppera kortsidan för att svänga upp snabbt på en smaloxer och sedan skarp högersväng fem eller sex språng in i trekombinationen som stod snett mot kortsidan med räcke-ett galoppsprång oxer-två språng räcke- MÅL! Var nog den svåraste väg jag ridit in i trekomb. Det gällde att ha huvet på skafft kan jag lova, det svängde mycket och hindren kom så tätt. Lagana rev tvåan och sjuan, inga grova fel, de låg bara inte kvar! Men det var rytmiskt och bra tempo och jag tycker att jag var fokuserad.

Pappa som var med är en jätteduktig kritiker och ser både det som är bra och inte bra. Han var rikitgt nöjd med rundan! Jag tycker det är roligt att ha med pappa på tävlingarna för han är duktig på att se och kul att analysera med honom efteråt! Säger han att det var bra, då är det bra! Hur ska jag kunna lura med honom oftare??? Någon som har något tips????!!!!

Vår uppfödning KRIZARD SB (Kriuz xx, Zandy-Zamiro z) var med och tävlade i GLOBEN i kändishoppningen och kom trea i klassen!

Det är en helcool häst!