…men mitt julpynt, det får stå kvar ett tag till, måste ju få njuta ordentligt!!! Nyår om några dagar, men först vardag igen.

Min tomtegubbe som lyser upp utanför huset!

Idag har nio hästar konditionsgalopperat i snön, fyra har gått mormorsrundan och en är longerad, så nog finns det att göra här allt! Vi galopperar inte lika länge som vi brukar då det är väldigt mycket snö och idag var snön så “tung” då det regnade lite lätt och var plusgradersmileybara det blir kallt igen så snön ligger kvar!!! Men man måste tänka på att det blir ett ordentligt motstånd när det är så mycket snö, så inte hästarna blir överansträngda. De har ju vilat ett tag också.

Måste säga att det är lite tomt här i huset nu när syrran och Mats har åkt hem och inte lilla William kommer och väcker oss med sina bilar och Filip som vill ha uppmärksamhet…