Vädret gör allt så mycket enklare och roligaresmiley just nu känns det som att jag har världens bästa jobb när jag sitter och rider hästarna i strålande sol hela dagarna! Alla hästar är så glada och känns fina att rida. Vi har både ridit i skogen, mormors rundan, galopptränat, trimmat dressyr och hoppat i ridhuset så här långt denna vecka. Imorgon bitti ska jag träna för Anita, det ska bli jättekul!

Inridningen av min treåring LADY LOVE går bra. Hon var spänd i början när vi hängde på henne och lite bråkig i longeringen. Men nu efter 1,5 vecka går det jättebra. Longeringen går toppen och Johanna satt på henne igår för första gången och det blev både lite trav och galopp i longerlinan!!!

LADY LOVE longeras

Johanna sitter på LADY för första gången!

Jag är allt lite stolt över min lilla LADY! Johanna och jag tycker det är kul att rida in unghästar, vi har blivit ett riktigt team på den biten!

Igår var vi till ridhuset med mina fyraåringer och hoppade. Första gången sedan vilan på två månader de fick strax efter jul. På bilden har vi Johanna med LOOPEZ, vår duktiga praktikant Jessica och så jag med CARLINA. Den tredje fyraåringen LOOKINA var med till ridhuset idag. Alla tre är jätteduktiga. Det märks att de fyra gångerna innan jul som vi “hoppade” dem, eller snarare vande dem med bommar och stöd har gjort mycket. Nu var det bara att ta vid där vi slutade och de hoppar så glatt över små hinder och lätta serier.

Idag åkte även en av försäljningshästarna till nytt hem. Jag önskar nya ägarna lycka till med BAMSE!!!