Idag var det första om gången av elitseriens laghoppning. Jag red i laget för Västerås med LAGANA. Det gick bra med vi hade verkligen stople ut med lagresultatet!

I laget red Rebecca Pannula på Littlefoot 5, Jennie Juhlin-Madonna, jag -Lagana och Anita Sande-Rock n Roll.

Rebecca och jag var felfria, Jennie och Anita hade en rivning var, de hade lika väl kunnat vara felfria så nära var det! Så vi slutade på fyra fel och en femte plats. Det är ok inför fortsättningen och finalhelgen sista helgen i april. Då hoppar vi lördag och söndag utomhus på Hamre. Alla var verkligen duktiga och Västerås har många bra ryttare som kan vara med i laget så det känns kul!

Lagana i laghoppningen, foto Bo Bennergård

LAGANA var även felfri i förklassen som var 130, så det blev en rosett där till samlingen. Jenni Juhlin red även sin unghäst Easy Q i 120 klassen efteråt och var dubbelnolla och kom trea-GRATTIS!!! Imorgon ska vi till Enköping och rida div 1 laghoppning.

Idag åkte vi i Rebecca Janssons lastbil, Björn körde. Alltid trevligt när man kan hjälpas åt och ha kul på tävlingar!

Rebecca hade ingen som kunde köra hennes lastbilen så vi åkte till Skästa imorse och lastade om Lagana och Lutricia från vår bil och trailer till hennes lastbil så åkte vi vidare därifrån, Rebecca hade sina tre hästar med.