Det har varit en bra vecka den härsmileyalla hästarna har gått bra, vi tjejer har kul tillsammans och det gör allt enklare när man har mycket att göra. Jessica har nu haft sin tre veckors praktik, tiden går alltid alldeles för fort när man har kul! Vi kommer sakna dig Jessica, och du vet att du får komma hit så mycket du villsmiley

Måndagen bjöd på strålande solsken och det var härligt att rida! Då gör det inte så mycket att vi inte har något ridhus. Idag har grusvägarna tittat fram och det är mjukt att rida. Vi har haft tur denna vinter med snö, en mycket kort period med is och så nu perfekta grusvägar att jobba hästarna på! Det blir mycket öppna, sluta, skänkelvikning, tempoväxlingar,rakriktningn, bara man använder fantasin kan man göra hur mycket markarbete som helst på en grusvägsmiley

I tisdags var det inte så roligt väder, regn, snöblask och grått ute…då försvann motivationen för en dag…men den dök upp på onsdagen igen!

CERIA var jag med till Strömsholm och löshoppade i onsdags em. Hon var duktig. Nyttigt att åka till flera ridhus och löshoppa, då blir det inte så stor grej när de ska gå treårstestet i maj. Idag löshoppade EROZ och RETZINA, som båda var jätteduktiga! EROZ måste vara den häst som har stört självförtroende av alla i stallet just nu! Han galopperar runt och hoppar som han inte gjort annat i sitt liv! Med hans storlek och attityd så kallar jag honom “Arnold Schwarzenegger”!!! Ni skulle förstå vad jag menar om ni såg honom “in action”!!!RETZINAS ägare var och hälsade på så de fick se henne löshoppa och även riden. Kul när hästägarna kommer och hälsar på tycker jag!

Idag var vi till ridhuset och hoppade mina tre fyraåringar igen, och jag säger bara WOW!!! Vilka duktiga hästar! Vi hoppade lite “tittiga” hinder idag, och det gick jättebra! Bäst var LOOKINA som även hoppade mur och en större grind. Gissa om jag blir stolt över mina små hästar!

CARLINA och jag

LOOPEZ och Johanna

Vi har även konditionsgalopperat en del denna vecka. Underlaget längre upp för våran väg är perfekt, lagom mycket snö kvar. Det är nyttigt att träna konditionen längs en kuperad väg så som vi gör, det ger mer än att galoppera flera vara runt i ett ridhus.

Jag galopperar först på LUTRICIA, sedan kommer ACINDO/Jessica, CAHLUA/Johanna och AMOORINA/Issa, härligt är bara förnamnet!