Den här helgen har jag ingen tävling. Då hinner vi fixa med sånt som inte hinns med annars tex städa mitt hus…kan ju lugnt säga att tävla är roligare än att städa! Ska även fixa med papper och fakturor osv. Det är inte bara rida på fina hästar när man driver eget företag.

Igår så red vi de flesta hästar. Konditionsgalopperade LAGANA, GILDA, SAMBA och MIMOOSA. Lilla LADY var med ut på “riktig” ridtur med CERIA och GINA. Dressyr för CAHLUA, LUTRICIA, ACINDO, AMOORINA, några hästar på skogstur och så jobbade jag med en ny inridningshäst som kommit hit.

Måste lägga in en bild på mitt äldsta träns, ni kan aldrig gissa hur länge det hängt med!

Tränset är kompett/original och mamma köpte det 1985 till sin första häst INKA!!!!! (INKA är mormor til ACINDO SB och CARLINA) Välvårdat träns av bra kvalite inköpt på sadelmakeriet. Undrar vad det skulle uppbringa för värde på ANTIKRUNDAN???!!!