Ingen mjuk igång sättning på veckan, nej då, full fart! Vi har ridit tio hästar här hemma. Gissa om hästarna har vårkänslor!!! Det var ju ganska varmt idag och grusvägarna är mjukare än smält smör i solensmiley Galnast av alla idag, det var RETZINA! Tror hon bockade, hoppade och studsade runt hela mormors rundan i ren glädje! LADY LOVE är nu inriden och rids med på mormors rundan! Så kul när de små hästarna man fött upp växer upp och blir stora! På em/kvällen åkte vi med sex hästar till ridhuset och hoppade. Måste erkänna att det var ganska skönt att rida runt där inne och höra regnet smattra på taket! Fyraåringarna LOOPEZ och LOOKINA var med idag och de är så duktiga! Hoppar grindar och mur utan problem. Johanna och Matilda är också duktiga som styr runt dem.

Imorgon blir det ridhuset igen med fyra hästar och träning för ANITA!