…när jag klev upp kl sex och tittade ut genom fönstret-SNÖSTORM!!!!! Inte ens hundarna ville gå utanför dörrensmiley

Planen för dagen var att åka och hoppa bana utomhus tillsammans med Anita. Det hade jag verkligen sett fram emot! Det var bara att plinga iväg ett litet sms om skitvädret som förstörde våra planer, och så drog jag täcket över huvudet igen. Hade NOLL lust att rida ute idag. Det räckte med gårdagen då jag red ett antal hästar i snö/regn/hagel och ett antal klädbyten. Jag ville bara inte en dag till, det ska vara slut på vintern nu!!! Dessutom singlade inte snön rakt ner från himmlen, den kom på tvären i blåsten!

På fm blev det inte mycket gjort, hade som dagt inte lust med något idag. Men så kommer Matilda in och äter lunch med mig och när hon åkte hit från Västerås hade hon mött Anita i lastbilen. Yes! tänkte jag, precis vad jag behövde, en motivationskick! Ringde Anita som åkt till ridhuset och bestämde att träna iaf, inomhus. Åkte dit med AMOORINA och LUTRICIA och tränade. Det gick jättebra. Anita ser verkligen alla detaljer, det som jag känner men kan vara svårt att förklara, hon ser det! Åkte en sväng till ridhuset igen och Björn körde även lastbilen så jag fick med mig ACINDO, LAGANA, SAMBA, GINA, MIMOOSA, CAHLUA och alla hästarna gick riktigt bra idag! Skönt och kul!

Ikväll har vi även varit till Strömsholm på “treårstest- träning” med CERIA, RETZINA Q, och EROZ. De fick åka lastbil och alla tre gick in så snällt! CERIA var duktig idag, inte alls spänd eller nervös. Hoppade riktigt bra. RETZINA tyckte det var lite läskigt med ett nytt ridhus och allt runt omkring. EROZ var också lite spänd först och tyckte att alla gråa bockar som de hade stod i hörnen och som staket var läskiga. Han hoppade bra. Det var nyttigt för alla tre att komma dit ikväll så får vi hoppas de kommer ihåg att de varit här när det är dax om två veckor!