Tävlingen har gått bra idag! Det var först laghoppning och jag red som senior i Västerås elitlag med LUTRICIA MC NEAL.

Laget består av en junior, en Young Rider och två seniorer. Våran junior inledde med en felfri runda! Sedan var det Young Riderns tur. Det var bra fram till trekombinationen, där blev det stopp och därmed många fel. Det blev då extra press på mig som tredje ryttare och första senior att hämta upp laget med en felfri runda. Jag rider alltid bäst med press på mig, tycker om det konstigt nog, och nollan satt där!!! Nu hade vi fortfarande chans att sluta på noll fel om vår siste ryttare red felfritt. Höll nästan in i mål, ett av de sista hindren föll och fyra fel. Laget slutade på fjärde plats, en bra placering i det här getingbot av bra lag. Imorgon är det sista omgången och då höjs bommarna ett snäpp. LUTRICIA och jag ska då hoppa 140. Håll tummarna säger jag bara…smiley

SAMBALOLEC

De andra hästarna SAMBALOLEC, CAHLUA, AMOORINA, ACINDO SB och GINA hoppade 115 klassen. Eftersom tävlingen skulle gått utomhus så ville jag hoppa en lägre klass med dem då det skulle vara årets första start ute, nu blev det inte så, tävlingen reds ju inne. Men det är alltid nyttigt för hästar att få gå ner och hoppa en lägre klass ibland.

SAMBALOLEC kom trea, CAHLUA och AMOORINA gick också vidare till omhoppningen. AMOORINA gick bra på nya bettet, som jag skrev om igår. ACINDO SB och GINA hoppade unghästavdelningen och ACINDO SB fick pris. De tävlar imorgon igen och då ska tävlingen hållas utomhus för nu har paddocken torkat upp!

ACINDO SB