Jag tycker att det är kul att blogga, har alltid tyckt om att skriva mycket. Ännu roligare är det att skriva när andra uppskattar det och tycker det är kul att läsa om mina bravader!

Det finns en tidning som heter Hippson. De har även en hemsida, hippson.se. Där kan man skriva dagbok och delta i Folksam Riders Cup med sina tävlingsresultat. Jag är med där och skriver samma blogg som här. Redaktionen på Hippson har tydligen följt mig ett tag och tycker om det jag skriver. Så i förra veckan hörde de av sig och frågade om de fick lägga ut min blogg på deras startsida. Gissa om jag blev glad??!!!

Fick även ett inlägg i min gästbok som gjorde mig väldigt glad:

Hej Tette!

Det är så himla roligt att läsa din Blogg.

Tycker att det är så roligt att det går bra för dig, det är du värd!

Du kämpar i ur och skur…Kör hårt!

MVH Robinsmiley

Tack Robin!!!!!!