Igår em åkte vi in till Rocklunda med våra fyraåringar och red på den stora utebanan. Där finns det mycket för små unghästar att titta på! Dels hade de ridskole-lektion ute på banan (mycket bra, då fick de träna på att det kan vara fler hästar än bara vanliga kompisarna på banan), reklamskyltar, vattengravarna, stora läktarna, fotbolls spelare på planen brevid, joggare (Rocklunda området är fullt av sportarenor så det är många som samsas om platsen) så jag kan lova att de var som spända fiolsträngar alla tre! Vi red en stund i stora paddocken, sedan gick vi till den mindre som ligger bakom ridhuset ( den är inte så liten som de låter) och red där. Passade på att hoppa där, blev som en framhoppning, perfekt. Sedan gick vi tillbaka in på stora banan och hoppade en liten bana där. Fyraåringarna var jätteduktigasmiley jag trodde nästan att vi skulle ramla av alla tre för det var första gången vi red på banan och första gången de hoppade utomhus någonsin, de var superspända först men allt gick bra! Tävlingsdebuten närmar sig……

Här hemma har det STORA vårtecknet visat sig idag = vi har tagit ut alla hinder!!! Äntligen kan jag hoppa hemma, bara det inte börjar regna igen, jag ska dansa soldansen varje dag framöver!

För övrigt har det varit en lugn dag idag. Alla hästarna blev avmaskade iggår så idag har de bara tagit det lugnt och njutit av det fina vädret i hagen!.

Min syster var här med sina barn och William har så klart ridit på lilla KNUBBE!