Ni anar inte hur skönt det känns att sitta upp utanför stallet och rida ut på gräsvallen och hoppa på mina egna hinder!!! Inget “packa ut grejer i trailern/lastbilen, på med transportskydd och täcken, lasta, starta bilen, åka till ridhuset, hinna in en sväng på macken och köpa en kaffe Latte, parkera, lasta ur, sadla, rida, ta av alla grejer och in med dem i trailern, på med täcken, transportskydd, lasta, starta bilen, åka hem, lasta ur, 30 minuter av bara bilåkande…” ett antal gånger i veckan med alla dessa hästar. Känns som vi fått in rutinen på det nu tills det blir vinter igen!

Idag har jag hoppat bana på MIMOOSA. Hon gör det enkelt den lilla “bollen”

Red och hoppade även Sante på fm, den lilla söta hästen som jag brukar rida en gång i veckan åt hans ägare.

ACINDO och LAGANA fick sig varsitt dressyrpass. ACINDO var jättefin idag. Jag brukar alltid få jobba loss henne en stund och se till att hon använder bakbenen. De var med från början idag! LAGANA fick jag jobba en del med, hon var full av energi och tyckte hon kunde köra sitt egna lilla race, men icke, det fick hon inte!

Red ut i skogen på CAHLUA, det är bland det bästa hon vet! Hon vill alltid gå först och njuter verkligen av turen. Jag är noga med att mina hästar ska komma ut i skogen en gång i veckan på en avslappnande skritt tur. Towe, Issa, Matilda och Johanna skrittade också ut en varsin häst.

Ägarna kom och hämtade hem Mickan som har varit hos oss en månad på inridning. Dottern red på henne en stund och allt gick jättebra. Hon var så glad när hon hoppade av sin häst efter första riktiga ridturen! Jag vill alltid att ägarna ska rida sin häst en gång minst innan de tar hem den. Jag vill se att det fungerar för dem och så kan det kännas bra att komma hem och redan ha ridit hästen hos mig.

Fyraåringarna hoppade vi också bana på idag. Första gången de fick hoppa bana på 1 meter. Jätteduktiga var de. Matilda, okej jag ska skriva att LOOPEZ var bäst av de idag!

Hade tänkt att lägga in bilder men det fungerar inte med uppladddningen, Irriterande!!!!