Imorgon börjar det, STRÖMSHOLMSTÄVLINGEN. Det ska bli så kul att tävla där, lite som hemmaplan!

LAGANA och LUTRICIA är det som tävlar och imorgon är det uppvärmningsklasser i 130 och 140. Det börjar kl tolv så det blir longering av LUTRICIA och ridning av LAGANA på morgonen innan vi åker.

Jag glömde för övrigt i gårdagens blogg att skriva om allt som hänt på en vecka, inte lätt att komma ihåg allt. Björn och jag åkte med RANTADOU till GURRESTA Hingst – och seminstation på tisdagen. Hon ska betäckas med hingsten COHIBA 1198. Han har ett intressant blod:

e: Chacco Blue (Chambertin-Contender)
ue: Acorda H e Acord II
u: Pistazie HSP e Pilot

RANTADOU skulle ha fölat i år och var dräktig med CARESSINI L. Tyvärr så kastade hon fölet i början på mars. Riktigt tråkigt. Det är sånt som händer. Hade inte så stor lust att betäcka i år, med tanke på att vi förlorade vårat andra avelssto CORTINA med föl förra året också. Men det är synd att inte ta föl igen, då de tre avkommor som RANTADOU har lämnat ser fina ut. Och som flera uppfödare sagt till mi,g att allt kan hända, det är bara påt igen!

Även MIMOOSA är på GURRESTA. Hon har flyttat hem och ska bli avelssto. Hoppas denna fina häst får många fina föl!

Idag har jag tränat hos Anita igen. Hoppade fyraåringen ARCHI, som var superduktig. Så positiv och härlig inställning. CAHLUA var också med och hoppade bana på den stora gräsvallen. Hon skötte sig, hoppade alla tittiga hinder utan problem. Blir ju inte sämre av att vädret är helt fantastiskt.

Efter träningen åkte Anita med hit och jag red hennes treåring CARLAY som vi ridit in så hon fick se honom “in action”. Jag gör så med alla inridningshästar innan de åker hem, att ägaren får se hästen riden. Han var så duktigsmiley

Issa och jag var och hälsade på EROZ, HOP-ZAN, RETZINA, LADY LOVE och LADY LOOP på betet. De mår så bra och njuter av grässmiley

Jag har tagit det lite “halvlugnt” idag eftersom jag är lite sjuk. Ont i halsen och tung i huvet. Stackars mamma har feber och Björn mår inte heller bra. Något skit har vi åkt på, bara jag inte blir sämre…bara att knapra piller!