Nu är det snart tävling igen, tiden går fort! Imorgon åker vi till Årsta-Runsten och tävlar. Jag tar med LAGANA, LUTRICA, CAHLUA, AMOORINA, GINA och ACINDO SB. Förra året gick det riktigt bra på den tävlingen. LUTRICIA vann derbyt och ACINDO SB var med och delade på unghästpotten eftersom hon var felfri i alla rundor. CAHLUA var med på sitt första meeting och debuterade felfritt i 120, så jag gillar den tävlingen!

Så här bra gick det i Årsta för ett år sedan, hur ska det gå i år???

Nu i veckan har jag trimmat unghästarna som ska med till Årsta. De har hopptränat för Anita och alla känns bra. LAGANA och LUTRICIA har haft det lite halvlugnt med skogsturer och uteritt, idag dressyrtrimmning. Tyckte inte att de behövde hoppa nåt efter Strömsholmstävlingen.

Inridningshästarna GASOLIN och DINO sköter sig så bra och DINO rids med ut på tur med de äldre hästarna. DINO är ganska stor och Johanna som rider är liten, så jag skojar och säger att det är “myggan på elefanten ute på ridtur”!!!

Hoppade även fina ARCHI i onsdags. Han känns inte som en fyraåring, han känns så färdig. Gillar den hästen…

Jag på ARCHI och hans ägare Tomas

Håll nu tummarna för oss i helgen så ska jag blogga om hur det går!