Tävlingarna i Gagnef var lika trevliga som sist jag var där. Tur med vädret hade vi också! Jag tävlade lördagen och söndagen, strålande sol och varmt sista dagen!

Hästarna var duktiga. CAHLUA inledde som felfri i 120 klassen och knep en andra plats! Sedan gick hon 130 efter det med ett nedslag och även på söndagen blev det ett nedslag i 130, hennes tredje och fjärde start i 130. Som hon hoppade, jättebra!

CAHLUA

Utanför uppstallningen, som låg brevid en sjö, så vackert!

AMOORINA gick också 120, 130, 130. Två nedslag i de första två och sedan på söndagen när hon gick 130 hade hon ett nedslag, första hindret…allt annat hoppade hon superfint! Känns verkligen som alla bitar börjar falla på plats. Det var bara hennes fjärde 130.

GINA hade ett nedslag i 120 och två i 130 på lördagen. på söndagen hoppade hon felfritt i 130!!! Hon var jättefin i alla sina starter, men på söndagen var hon klockren.

ACINDO SB gjorde sin sista tävling inför Falsterbo. Hon gick 130 båda dagarna. Fyra fel första dagen och felfritt på söndagen! Det var mycket bra inför Falsterbo. Hon känns så färdig och klar på vad hon ska göra inne på banan.

Lördagens 130 bana innehöll banken (som man kan se på bilden här ovan, bakom Gina) och alla mina hästar hoppade den utan att tveka, de har aldrig hoppat bank förut!

Jag döpte nästan om våran lastbil till “lilla sjukstugan” i Gagnef. Jag som är förkyld och knappt kan prata på mornarna och gör av med en rulle snytpapper innan lunch, och så stackars Jessica som fick öroninflamation! Inte kul när man är på tävling och har fullt upp. Jessica var duktig och bet ihop på lördagen, sedan gick det inte längre. Hon ligger nu nedbäddad med feber och värk i öronen. Krya på dig!!!!! Vi var färdiga ganska tidigt på lördagen och så red jag inte första klassen på söndagen, så jag tror att jag sov i elva timmar…min förkylning krävde det! Tur att Matilda var frisk och skötte om allt i stallet!

På vägen hem från Gagnef stannade vi i Avesta och köpte Kaffe Latte vid Dalahästen!

Nu ska AMOORINA, CAHLUA och GINA ha lite semester. Bara gå i hagen och skritta ut i skogen i några veckor. Skönt för dem att få smälta allt de gjort under våren. ACINDO ska tävla i Falsterbo innan hon har semester.

Idag har jag trimmat LAGANA och LUTRICIA som var hur pigga som helst. Imorgon blir det träning för Anita och på onsdag morgon åker vi till Drammen i Norge och tävlar!!!! Vår första internationella tävling, hur spännande som helst.

LAGANA äter lite gräs efter träningspasset och LUTRICIA longeras igång i bakrunden innan jag ska rida henne.