Nu är det äntligen dax, min första tävling utomlands! Det blir DRAMMEN i Norge. Ska bli kul! Min kompis Pernilla Dannberg är också med och tävlar SKYWALKER. Jag har med LAGANA och LUTRICIA, och Björn är med.

Det är Anita Sande som har ordnat alltihop med tävlingen, inte lite förberedelser när man ska utomlands. Idag tränade jag med båda hästarna för Anita och allt känns bra. Lite bilder från idag:

LUTRICIA och jag, Pernilla och SKYWALKER hos Anita på träningen

LUTRICIA och jag i galopp!

Vi hoppade serier med hinder och bommar på marken, nyttigt för hästarna. Jag hoppar aldrig så mycket bana på de äldre hästarna hemma.

LUTRICIA

ANITA är en bra tränare!!!

Tomas Torgelsen var där med sin fina ARCHI som jag hoppade. Det gick kanonbra!

Lilla My på bilden är så söt!!!! Riktig sommarbild!

Jag kommer inte att blogga något från Norge, om jag inte springer på något internet, för det mobila bredbandet var lite väl dyrt att ta med dit…Så vi höres på måndag igen och tills dess, HÅLL ALLA TUMMAR NI HAR FÖR OSS!!!

GLAD MIDSOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!