Här kommer det en hel del bilder från vår vecka i “Södern”!!!

ACINDO SB trivdes bra i sin box. Svalt och så kunde hon titta ut och hålla koll på allt!

Lite lätt ridning av ACINDO SB på söndagen. Hon kändes pigg och glad efter den långa resan.

Framridningen. Nya fina kavajen är på!!!

Första semifinalen. ACINDO SB hoppade jättefint men det blev tyvärr två pet.

In action!!!! Full focus från oss båda.

Bangång på tisdagen. Hinder nr 1 vid Lars hedin läktaren. Maja Nordlund längst fram till höger. Det gick bra för Maja, ett nedslag båda kvalen. Maja var även med och tävlade när vi var i Drammen i Norge. Jättetrevlig tjej!

ACINDO SB och jag innan vi ska in på stora gräsbanan på tisdagen.

Första hindret, och mycket publik var det också. Alla fina hoppbilder är fotade av Bo Bennergård

Matilda och ACINDO SB

Pappa fyllde år på tisdagen och fick bl.a en keps av Matilda och mig, vi tyckte han skulle ha en sån efter allt hökörande!!!! Min syster och familj kom ner och tittade på tävlingarna och firade med oss, så tårta blev det på kvällen!

William fick en fin bil av mamma och pappa! Gissa om han tyckte om den???!!!

Lilla Filip tyckte också om bilen!

Grilla på kvällarna vid lastbilen, det hör till när man är på tävling!

På Onsdagen åkte jag med mamma och pappa på en motorcykeltripp runt i Skåne. Ca 30 mil blev det och vi hann se en hel del! Så nu blir det lite turistbilder och lite historia också!

Smygehuk, sveriges sydligaste udde. Härifrån är det ca 50 mil till Stockholm och bara 30 mil till Berlin!

Mamma och pappa vid Ale-stenar. Ales stenar är en skeppssättning vid byn Kåseberga på Österlen vid skånes sydkust. Den består av 59 stenar, är 67 meter lång.

Vackert är det vid kusten.

Kusten vi Ale stenar. Mamma, pappa och jag!!!

Glimmingehus. Sveriges äldsta medeltidsborg, 511 år gammal. Den är den bäst bevarade medeltidsborgen i Norden. Började byggas år 1499 åt den danske riddaren Jens Holgersen Ulfstrand och hans familj. Skåne tillhörde på den tiden Danmark.

På torsdagen, fredagen och lördagen så tittade vi på tävlingarna hela dagen. Det var så otroligt många duktiga ryttare och fina hästar med. Man lär sig mycket genom att studera andra. Måste säga att Jörg Naeve som kom tvåa i derbyt, hans hästa är otroligt fint, jisses vad den hoppade! På fredagen vann sverige laghoppningen!!!! Det var så kul att uppleva på plats, vilken stämning. När Rolf-Göran Bengtsson med hästen Casall startade som sista ryttaren av alla så var det så tyst i Falsterbo att man kunde höra flaggorna vajja in vinden. Om han var felfri skulle Sverige vinna, och han grejade det!!! De andra som red i laget var Malin Baryard/Tornesh, Helena Lundbäck/Erblume, och Peder Fredricsson/Arctic Aurora Borealis. Vilka hjältar!!!

Det svenska vinnarlaget rider ärevarv!!!! Gissa om det var jubel i Falsterbo!

En hel del shopping blev det också! Bla det här spöt, ett riktigt fynd, 40 kr!!!!! På Börjes, det är svart med mässing och riktigt fint!