En väldigt kär team-medlem har lämnat teamet, SAMBALOLEC är såld. SAMBA har jag haft i mitt stall i fem år. Hon kom hit som fyraåring för inridning. Jag tyckte mycket om henne (jag gillar Cortez-hästar och Samba är efter Cortez) och föreslog ett sammarbete med hennes ägare Dick och Jeanette. En riktig framgångs-saga blev det måste man säga. Från en nyinriden fyraåring till en fullfjädrad tävlingshäst som hoppade ända in i Globen!!! Många år har vi haft tillsammans och framgångarna är många. Vid årsskiftet beslutade vi oss för att sälja henne, någon gång är det dax att gå vidare. SAMBA kommer inte att bo långt härifrån och hennes nya ägare kommer få mycket roligt tillsammans med henne. De kommer även komma hit och träna, så helt försvinner hon inte från mig! Men visst känns det att hon inte står i stallet längre, ingen gnäggar så mycket som SAMBA när det är dags för mat!

Jag vill även passa på att tacka Dick och Jeanette för alla roliga år vi haft tillsammans och allt kul jag fått uppleva med er och SAMBA!

Som unghäst var hon nästan alltid felfri och fick pris. Kommer ihåg att Dick och jag var uppe i fjorton felfria rundor på raken innan vi tappade räkningen!

SAMBA är en riktig speedhäst som kan gå snabbt varje gång utan att vara för het till nästa start. Det gjorde att vi samlade på oss massor av placeringar och segrar upp till 130 klass.

2009 vann vi totalt i Folksam Riders Cup i 120/125 klasserna (vinstrikaste ekipage i sverige på den nivån)

Vid Karlstad Horse Show vann vi två klasser och var trea i en! Många segertäcken blev det!

2008 så kvalade vi till Agria hoppets final som var i GLOBEN! Agria hoppet är en stilhoppning, så jag kunde rida fint på Samba också!

Vi vann den allra första kvaltävlingen som var i Linköping.

I Globen så var det först en semifinal där alla tolv ekipage som hade kvalat dit fick rida. De sex bästa fick hoppa stora finalen dagen efter. SAMBA och jag kom tvåa och gick vidare!

Vi kom tvåa även i finalen! Det var härligt att stå på prisutdelningen i Globen!!!