LUTRICIA MC NEAL, seger i DM Västmanland.

Det är väl nästan skrattretande, jag kom tvåa på söndagen också!!! Så nu kan jag lägga ännu en blå rosett till samlingen! Det var LUTRICIA som fixade den i 130 klassen, den enda start hon gjorde i helgen. I den klassen ingick distriktsmästerskapet för västmanland och eftersom vi var bästa västmanlands ekipage så vann vi DM! Så det blev en seger också!

CAHLUA gjorde en jättebra runda i 130 klassen och kom femma!!!!! Jag är så glad för den hästen, så som hon har utvecklats. Blir alldeles varm i hjärtat!

ACINDOS premiärhelg efter vilan kunde inte bli bättre! Startade 120, 120, 130 och fick unghäst pris i alla starterna! Hon hoppade grymt bra!

AMOORINA var lite väl vild på söndagen, så jag fick göra två volter i 130 för att lugna henne och då blir man utesluten..så kan det vara, hon var nog kaxig över att hon kom tvåa på lördagen!

GINA hoppade jättefint i 120, hade ett nedslag. Banan var svår för den var inte så bra byggd. Totalt med grundomgång och omhoppning var det 17 språng…..

ARCHI hoppade 1 meter på söndagen och var felfri!!! Han var jättefin och inte ett dugg trött fast det var första tävlingen och han hoppade även på lördagen! Bra häst det där!

Måste erkänna att nu är jag lite mör i kroppen efter att ha tävlat åtta hästar i helgen! Nu ska jag måla i stallet och så ska vi jobba lite med de nya unghästarna som kommit hit. Veckan som kommer är det fullt upp. Träningar på onsdag och pay n jump, träning för Pether och så åker vi till Gävle på torsdag em med sju hästar, tävling till söndag!

William gillade guldmedaljen!