Äntligen hemma efter en hel vecka i skåneland. Det var en vecka full av glädje, besvikelse, tårar, skratt, överaskningar, total lycka, goda vänner, fest, fina hästar, ännu finare hästar, duktiga ryttare, drömmar, solsken, regn och mycket mer… Breeders 2010 hade allt!

Resan hem igår gick bra, fast det tog tid. Många stopp på vägen för att dricka kaffe, äta, lasta om hästar, en sväng in på kyrkogården i Vårgårda för att plantera blommor på mammas mormors grav…då tar det tid! Nu är jag hemma och riktigt sugen på att börja jobba med alla unghästar här hemma. Några tvååringar att rida in, treåringar att rida igång och hoppa in, fyraåringarna att vidareutbilda och tävlingshästarna som går några tävlingar till i år.

Idag har jag haft en lugn dag, eller??? Jag var själv i stallet och hade då tolv boxar att mocka och spåna, alla hästar som ska ut och in samt fodras och vattnas, samtidigt som jag var barnvakt åt William. Måste säga att ibland är det ganska så skönt att bara gå i stallet och skrota en hel dag och bara gosa med hästarna!

ACINDO SB njöt av att få komma ut i hagen igen efter en hel vecka på tävling.

Rulla sig i hagen det gillar hon!

Skönt att få busa av sig lite i frihet!