Usch, idag var det kallt igen, igår var det snöblandat regn-pest eller kolera? Väljer kylan då eftersom solen visade sig idag och det var härligt!

Skrittade ut på LAGANA i över en timme och hundarna var med. Perfekt att kunna rasta både hundar och hästar på samma gång!

Hästarna uppskattade också kylan idag. De busade ordentligt i hagarna. Här några bilder på mina fyraåringar som går tillsammans i en stor hage. Annars så går mina tävlingshästar en och en i hagarna. Unghästarna går med kompis. Jag tycker det är bra för dem att kunna leka och busa om de vill. Sedan när de blir lite äldre får de gå ensamma. De hästar som kommer hit i träning under en kortare period går oftast ensamma . Ägarna får själva bestämma om de vill att deras häst ska ha kompis i hagen, under förutsättning att det finns någon som de kan gå tillsammans med. Att få gå i hagen varje dag tycker jag att alla hästar ska få göra!

Hellre en glad häst som kan om man har otur skada sig i hagen , än en mentalt skadad häst i boxen!

Eller vad tycker ni?