Idag blev det frukost på Markan i Strömsholm! Deras goda smörgåsar, mums! Ibland måste man lyxa till det. Björn, jag, Towe, Sara, Johanna och Issa var det som åkte dit.

Sedan hem och rida. Tomas och jag red ut på Tipton och Lutricia. Tjejerna skrittade ut i skogen på GINA, DIEGO, CAHLUA, ACINDO och AMOORINA.

På em så har Björn och jag fixat med hagarna. Nu äntligen är alla trasiga stolpar utbytta, återstår bara att byta ut hållare och tråd i de sista fem hagarna. Det tar tid att fixa. Tur att vi har traktorn som trycker ner stolparna.

Imorgon ska GINA, CAHLUA, ACINDO, AMOORINA, WURFVENA tävla i Heby. De har trimmats i markarbetet torsdag, fredag så idag blev det bra med en tur i skogen.

Eftersom det är tävling imorgon så är Helene och Katrin här, de följer ju med när AMOORINA tävlar. Helene har lagat god mat till hela gänget här ikväll. Hennes goda köttfärs-sås, den gillar vi!

Vi är ett helt gäng som åker och tävlar imorgon. Johanna ska tävla WURFVENA, Therese Watkinsson ska tävla SAMBALOLEC, Rebecca Jansson kommer med sina hästar, Ulrika Svensson kommer med REMINA SB och så jag med mina hästar- det ska bli så kul!!!