I söndags var sista tävlingen för i år. Vi var i Heby och det blev en bra och rolig dag.

Mina hästar hoppade jättefint. AMOORINA hade fyra fel i 110 och 120. ACINDO SB hade fyra fel i 120. CAHLUA var felfri i 120, kom trea och GINA var även hon felfri och kom åtta.

Alla fyra kändes mycket pigga och fräscha. De har ju tävlat hela säsongen och det känns skönt att avsluta tävlandet med glada hästar som bockar på framhoppningen av glädje! De skulle nog vilja tävla nästa helg igen om de fick välja! Nu vänta några veckors ledighet och bara gå i hagen.

Efter prisutdelningen i 120 klassen som Rebecca Jansson vann med VELOX. Trea kom jag på CAHLUA och Rebecca kom även fyra med COLGRAFF. Rebecca tränar för mig-STORT GRATTIS REBECCA, JÄTTEROLIGT!!!

Johanna tävlade sin häst WURFVENA och det gick bra. Felfritt i första klassen och fyra fel i den andra.

Therese Watkinsson var med och tävlade SAMBALOLEC. De kom trea i 1 meter efter en felfri ritt. Debuterade sedan 110 tillsammans och hade fyra fel. Jättebra ridet av Therese och SAMBA hoppade fint. Jag var stolt tränare till mina elever i söndags!

Johanna/ WURFVENA och Therese/SAMBALOLEC

Ett glatt gäng på tävling från vänster SAMBALOLEC, Therese, jag, Ulle och Johanna.

Ett av Hebys alla fina hinder! De gör ett jättebra jobb med att pynta alla hinder, blev så fint!

Fikapaus i cafet. Towe, Issa, Johanna och Björn.

Jag ska göra en tävlingsresume lite längre fram, det jag kan säga nu är att det har varit min bästa säsong någonsin! Det jag är mest stolt över är inte faktiskt resultaten utan att alla mina hästar är friska och pigga. (undantag LAGANA om då inte har en skada som beror på överänsträngning eller liknande, hon sparkade sig, det är något helt annat)

Alla har tävlat hela året med bra resultat och de är fortfarande pigga och glada när det kommer mot årets slut. Ingen häst har någonsin blivit behandlad i mitt stall, det ser jag som ett bevis på bra skötsel, träning, foder och upplägg och jag är stolt över det!